כנאפה אנטי פסטי וגבינות

על תערובת הגבינות מניחים את מחצית הכמות שנותרה מאטריות הקדאיף. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הכנאפה 10-14 דקות עד השחמה. צילום מלון נוף גנוסר
גיל רוברג שף מלון נוף גנוסר מציע לקראת חג השבועות מתכון חגיגי מיוחד. מעבר לכנאפה המתוקה שתוגש לאורחי המלון תתוסף לשולחן החג אחותה המלוחה עם טוויסט בעלילה – גבינות מלוחות ואנטיפסטי שישברו את השגרה וייתנו טעם מיוחד. הנה איך תכינו בבית

חומרים 

למלית

2 סוגי ירק קלוי בתנור (לפי העדפה אישית: קישוא, חציל, בטטה, גמבה וכו')

1/2 כוס פירות יבשים קצוצים (לפי העדפה אישית: משמש, שזיף, תאנה, תמר, צימוקים וכו)

80 גרם גבינת קממבר

100 גרם גבינת עזים

90 גרם גבינה צפתית

20 גרם גבינה צהובה

לבצק

200 גרם אטריות קדאיף

30 גרם חמאה

צילום מלון נוף גנוסר

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.

ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף לציפוי מלא של כל השערות.

מסדרים בתבנית עגולה קוטר 24 ס"מ חצי מכמות אטריות הקדאיף.

מניחים  את תערובת הגבינות והירקות על אטריות הקדאיף.

על תערובת הגבינות מניחים את מחצית הכמות שנותרה מאטריות הקדאיף.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

אופים את הכנאפה 10-14 דקות עד השחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר