מאפה גבינות וריבת פירות

מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר ויוצקים לכל שקע כף גדושה מהתערובת. מעל התערובת מניחים כפית ריבה. צילום יח"צ חלי ממן
חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא, מציעה מתכון לחג שבועות ולכול השנה – מאפה גבינות וריבת פירות. כל מאפה הוא מנה הכוללת פחמימה בתוספת חלבון גבינה

מצרכים ל-9 מאפים אישיים

1/2 גביע שמנת חמוצה 9%

2 גביעי גבינה לבנה 5% (בסך הכול 500 גרם)

2 ביצים גדולות

1/3  כוס סוכר

1 כוס קמח תופח

1/2 כפית תמצית וניל

15 כפיות ריבה (כ- 75 גרם) ללא תוספת סוכר בטעמים שונים: משמש, תות, שזיפים, מנגו ועוד של יצרנים איכותיים

 אופן ההכנה

טורפים את הביצים ומערבבים עם שאר המצרכים (מלבד הריבה) לתערובת אחידה.

מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר ויוצקים לכל שקע כף גדושה מהתערובת.

מעל התערובת מניחים כפית ריבה.

ויוצקים מעליה עוד כף מהתערובת כדי לכסות אותה.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך כ-30 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר