רכיבים
100 גרם גרגירי תירס
100 גרם שקדים קצוצים
600 גרם שוקולד לבן להמסה
צבעי מאכל: סגול, כתום, ירוק
עיניים אכילות (גדולות וקטנות)
אופן ההכנה
בשלו את גרגירי התירס במחבת טיגון עמוקה עם מעט שמן.
השתמשו במכסה כדי למנוע מהפופקורן לקפוץ החוצה.
לאחר שהפופקורן מוכן הורידו מהאש וערבבו עם השקדים הקצוצים.
המיסו את השוקולד הלבן על אדי מים חמים בשיטת בן מארי.
חלקו לקערות עם שלושת צבעי המאכל.
חלקו את תערובת הפופקורן והשקדים לכל קערה וערבבו היטב.
בעזרת שתי כפות צרו מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, צורות המזכירות סלעים גבשושיים.
הניחו את העיניים האכילות על כל סלע.
הכניסו למקרר לצינון של שעתיים לפחות לפני ההגשה.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה