נתח קצבים צרוב במייפל ופלפל שחור

מצרכים:נתח קצבים בעובי 2-3 ס"ממייפל יד מרדכיפלפל שחור גרוסשמן זיתאופן ההכנה:בקשו מהקצב נתח קצבים בעובי 2-3 ס"מ, שינקה ויכין אותו לצריבה על מחבת.בבית חממו מחבת עם תחתית עבה על אש גבוהה 10 דקות (אל תיבהלו אם היא מעלה עשן).מרחו את הנתח בשמן זית ופזרו פלפל שחור גרוס גס בנדיבות.צרבו את הנתח דקה מכל צד.מרחו אותו בעזרת מברשת במייפל מכל צדדיו, והמשיכו לצלות דקה נוספת על כל צד (הנתח צריך להיות מעט רייר במרכזו).הניחו על קרש עץ למנוחה של 3 דקות. פרסו לפרוסות בעובי 1 ס"מ.פזרו מעט מלח גס מעל והגישו.צילום אפיק גבאי

מצרכים:
נתח קצבים בעובי 2-3 ס"מ
מייפל יד מרדכי
פלפל שחור גרוס
שמן זית

אופן ההכנה:
בקשו מהקצב נתח קצבים בעובי 2-3 ס"מ, שינקה ויכין אותו לצריבה על מחבת.
בבית חממו מחבת עם תחתית עבה על אש גבוהה 10 דקות (אל תיבהלו אם היא מעלה עשן).
מרחו את הנתח בשמן זית ופזרו פלפל שחור גרוס גס בנדיבות.
צרבו את הנתח דקה מכל צד.
מרחו אותו בעזרת מברשת במייפל מכל צדדיו, והמשיכו לצלות דקה נוספת על כל צד (הנתח צריך להיות מעט רייר במרכזו).
הניחו על קרש עץ למנוחה של 3 דקות.
פרסו לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
פזרו מעט מלח גס מעל והגישו.

צילום אפיק גבאי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר