רכיבים
250 גרם אורז בסמטי
100 גרם קינואה שחורה
1 בצל
30 גרם אגוזי לוז
30 גרם שקדים
20 גרם בצל מטוגן
2 שיני שום
1 לימון
150 גרם עלי ארוגולה
1 צרור בזיליקום
25 מ"ל חומץ אורז
שמן זית
מלח לפי טעם
אופן ההכנה
מרתיחים את הקינואה השחורה ואת אורז הבסמטי בסירים נפרדים של מים מומלחים.
ברגע ששניהם אל דנטה, מסננים ומצננים במים קרים.
שומרים בצד להמשך.
קולפים וחותכים את הבצל
צולים אותו בשמן זית וקורט מלח.
כאשר הוא חום וזהוב מוסיפים את החומץ.
מבשלים עד לאידוי הנוזל.
קוצצים את האגוזים, השום והבזיליקום.
שוטפים את הלימון ומגרדים את קליפתו.
מערבבים יחד את האורז, הקינואה, עשבי התיבול השום הקצוץ וגרידת הלימון.
מתבלים במיץ לימון, מלח ושמן זית.
מגישים עם בצל צלוי מעל.
מתכונים נוספים תמצאו בעמוד הפייסבוק של החברה