סלט סלק ותפוחים

לערבב היטב את הסלט ולהעביר לקערת הגשה יפה. להוסיף למעלה את הגבינה המגורדת. צילום קונספטיק
מתכון מרשת קפה ביגה לסלט עם טוויסט מתקתק, בו הרכיבים תורמים לבריאות: חמוציות עוזרות לירידה בכולסטרול ומונעות נזק בעור ובמוח, אגוזי מלך נוגדי חמצון גבוהים המונעים מחלות לב ומחזקים מערכות בגוף, סלרי מונע לחץ דם וכולסטרול גבוהים ומכיל ויטמינים ומינרלים רבים

רכיבים ל-2 מנות

1 סלק בינוני חתוך למקלות דקים

1 תפוח עץ חתוך למקלות דקים

50 גרם אגוזי מלך שבורים

50 חמוציות

חצי גבעול סלרי פרוס דק

5 עלי בזיליקום פרוסים

100 גרם עלים צעירים או רוקט

30 גרם סילאן

4 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

100 גרם גבינת רוקפור מגורדת, או טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם – לבחירה.

אופן ההכנה

להניח בקערה את הסלק ומעליו לבזוק שמן זית, מיץ לימון וסילאן.

להוסיף את יתר הרכיבים.

לערבב היטב ולהעביר לקערת הגשה יפה.

להוסיף למעלה את הגבינה המגורדת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר