רכיבים ל-2 מנות
1 סלק בינוני חתוך למקלות דקים
1 תפוח עץ חתוך למקלות דקים
50 גרם אגוזי מלך שבורים
50 חמוציות
חצי גבעול סלרי פרוס דק
5 עלי בזיליקום פרוסים
100 גרם עלים צעירים או רוקט
30 גרם סילאן
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
100 גרם גבינת רוקפור מגורדת, או טבעות גבינת עזים מטוגנות עם קמח ביצה ופירורי לחם – לבחירה.
אופן ההכנה
להניח בקערה את הסלק ומעליו לבזוק שמן זית, מיץ לימון וסילאן.
להוסיף את יתר הרכיבים.
לערבב היטב ולהעביר לקערת הגשה יפה.
להוסיף למעלה את הגבינה המגורדת.