סלמון ברוטב טריאקי וקונפי תפוחי אדמה

מגישים את הסלמון בליווי תפוחי האדמה. מקשטים מלמעלה עם קצת יוגורט ורוקט. צילום סטודיו Teka

רכיבים לשתי מנות

2 נתחי סלמון

רוטב טריאקי

2 פרוסות ג'ינג'ר טרי

2 פרוסות לימון

200 גרם תפוחי אדמה קטנים

100 מ"ל שמן זית

מרווה טרייה

שמיר טרי

תימין טרי

יוגורט

רוקט

מלח ופלפל

צילום סטודיו Teka

אופן ההכנה

הכנת תפוחי האדמה

מניחים את תפוחי האדמה הנקיים והיבשים בשקית אטומה בוואקום יחד עם עשבי התיבול הטריים, מלח, פלפל ושמן.

אורזים אותם בוואקום.

מבשלים בתנור במשך 3 שעות ב-90 מעלות.

הכנת הדג

חוצים את נתחי הסלמון ומקלפים מהם את העור.

מברישים אותם ברוטב הטריאקי.

אורזים אותם בשקית ואקום יחד עם הג'ינג'ר והלימון.

כשנותרות רק 15-20 דקות לתפוחי האדמה מכניסים את שקית הסלמון לתנור ומבשלים את הדג זמן קצר.

השלמת הכנת תפוחי האדמה

מוציאים את תפוחי האדמה משקית הניילון.

צולים אותם במחבת ברזל על אש גבוהה.

הגשה

מגישים את הסלמון בליווי תפוחי האדמה.

מקשטים מלמעלה עם קצת יוגורט ורוקט.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר