מצרכים ל-4 מנות
4 טורטיות
1/2 כוס פסאטה (מחית עגבניות) כמו של מאסטר שף
1 כפית שמן זית
1 כפית תבלין פיצה
100 גרם מוצרלה מגוררת
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם בולגרית או פטה מפוררת
תוספות לפי הטעם – טבעות זיתים, תירס, פטריות
ביצה טרופה למריחה לפני אפייה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מערבבים את הפסאטה עם שמן זית ותבלין פיצה.
מניחים את הטורטיות בתבנית.
מורחים את הטורטיות בפסאטה המתובלת.
מפזרים את הגבינות על גבי הטורטיות.
מוסיפים תוספות לפי הטעם.
מקפלים את הטורטיות לחצי או לצורת משולש.
מורחים את הטורטיות בביצה טרופה.
מכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד שזהובות יפה.