עוגת גבינה טירמיסו ללא גלוטן

מצפים את השכבה של הבישקוטים בחצי מכמות הקרם. על שכבה זו מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה. צילום אבי וולדמן
למי שרוצה לשדרג את ארוחת שבועות מציע רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת ביגה מתכון לעוגת גבינה ללא גלוטן אותה ניתן להכין בצורה מרובעת או כפס. מתאימה גם לצליאקים, לנמנעים מגלוטן ולחובבי מוצרי מזון ללא גלוטן

מצרכים

400 גרם בישקוטים ללא גלוטן

200 מ"ל אספרסו

לקרם

120 גרם סוכר

500 גרם מסקרפונה

500 מ"ל שמנת להקצפה

2 כפיות תמצית וניל

קקאו

צילום אבי וולדמן

אופן ההכנה

טובלים את הבישקוטים בקפה ומצפים את תחתית התבנית בבישקוטים (חצי מכמות הבישקוטים) – ניתן להכין  את העוגה בתבנית מרובעת או תבנית פס.

מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר (הקצפה קלה למרקם רך).

בקערה נפרדת מערבבים בעזרת מטרפה את גבינת המסקרפונה והווניל.

מוסיפים לשמנת המוקצפת עד קבלת מרקם אחיד.

מצפים את השכבה של הבישקוטים בחצי מכמות הקרם.

על שכבה זו מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה.

בסוף שכבה נוספת של קרם מסקרפונה.

להגשה

מפזריפ קקאו מעל בעזרת מסננת.

מקררים לפני הגשה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר