מצרכים
400 גרם בישקוטים ללא גלוטן
200 מ"ל אספרסו
לקרם
120 גרם סוכר
500 גרם מסקרפונה
500 מ"ל שמנת להקצפה
2 כפיות תמצית וניל
קקאו
אופן ההכנה
טובלים את הבישקוטים בקפה ומצפים את תחתית התבנית בבישקוטים (חצי מכמות הבישקוטים) – ניתן להכין את העוגה בתבנית מרובעת או תבנית פס.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר (הקצפה קלה למרקם רך).
בקערה נפרדת מערבבים בעזרת מטרפה את גבינת המסקרפונה והווניל.
מוסיפים לשמנת המוקצפת עד קבלת מרקם אחיד.
מצפים את השכבה של הבישקוטים בחצי מכמות הקרם.
על שכבה זו מסדרים שכבה נוספת של בישקוטים טבולים בקפה.
בסוף שכבה נוספת של קרם מסקרפונה.
להגשה
מפזריפ קקאו מעל בעזרת מסננת.
מקררים לפני הגשה.