עוגת גבינה משמש

יוצקים את הבלילה לתבנית. מחליקים את פני השטח ומכסים במשמשים. צילום סטודיו Küppersbusch
במחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch אומרים כי כאשר שבועות מסמל את פתיחת הקיץ למה לא לפתוח בפרי הקיצי משמש שטעמו החמוץ הוא התוספת המושלמת לעוגה המתוקה

רכיבים

100 גרם חמאה

6-8 משמשים

500 גרם גבינה לבנה דלת שומן

250 גרם יוגורט טבעי

3 ביצים

60 גרם קמח תירס (פולנטה)

250 גרם סוכר

1 חבילת סוכר וניל

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

2 כפיות אבקת אפייה

1 לימון (מיץ וקליפה מגוררת)

שמן וקמח תירס למחבת

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-175 מעלות.

ממיסים את החמאה ומניחים לה להתקרר מעט.

שוטפים את המשמשים, מייבשים, חוצים ומוציאים גרעינים.

בקערה גדולה שמים את הגבינה, ביצים, קמח תירס, סוכר, סוכר וניל, אינסטנט פודינג, אבקת אפייה, גרידת לימון ומיץ לימון.

מערבבים היטב במיקסר ידני.

מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים ביסודיות.

משמנים תבנית קפיצית (קוטר 26 ס"מ) ומפזרים קלות קמח תירס.

יוצקים את הבלילה לתבנית.

מחליקים את פני השטח ומכסים במשמשים.

מניחים את העוגה על רשת בתנור ואופים כ-60 דקות עד הזהבה.

כשהעוגה מוכנה מוציאים מהתנור ומניחים לה להתקרר מעט בתבנית.

לאחר מכן מוציאים מהתבנית ומגישים כשהעוגה קרה לגמרי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר