רכיבים לשתי תבניות אינגליש קייק
0.5 כוס סוכר לבן
0.5 כוס סוכר חום
0.5 כוס דבש
1.5 כוס שמן קנולה
1.5 כוס קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
6 ביצים
1 כפית קינמון
קורט הל
2 תפוחי עץ קלופים ומגוררים גס
3 גזרים קלופים ומגוררים גס
50 גרם אגוזי מלך גרוסים
50 גרם צימוקים
אופן ההכנה
מערבבים קמח, אבקת אפיה, קינמון והל בעזרת כף.
מקציפים במיקסר סוכר, ביצים ודבש עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מנמיכים את מהירות הערבול ומוסיפים בהדרגה את השמן.
מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח עם אבקת האפייה וההל שערבבנו בהתחלה, עד ליצירת תערובת אחידה.
מוסיפים את האגוזים, התפוחים, הגזר והצימוקים לתוך התערובת ומקפלים בעדינות.
יוצקים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
אופים כ- 40 דקות ב- 180 מעלות.
הערה
יש לצנן את העוגה לפני ההגשה.