עוגת דבש קלאסית בטעם של פעם

אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך כ-40 דקות. צילום Shutterstock
מתכון של רשת קפה ביגה לעוגה אוורירית עשירה ונימוחה בפה. מתאימה גם כקינוח לארוחת חג וגם כמתנת אירוח

 רכיבים לשתי תבניות אינגליש קייק

6 ביצים

1 כוס סוכר לבן

2 שקיות סוכר וניל

כוס דבש

0.5 כוס שמן

2 כפיות נס קפה

כוס מים רותחים

2.5 כוסות קמח

2 שקיות אבקת אפיה

2 כפיות קינמון

אופן ההכנה

מערבבים בכוס מים חמים את הנס קפה.

שמים בצד לצינון.

שמים בקערה את הקמח, אבקת אפייה וקינמון ומערבבים היטב.

מקציפים במיקסר ביצים, סוכר וסוכר וניל .

מוסיפים להקצפה דבש, שמן ואת הנס קפה.

מקציפים במהירות נמוכה.

מוסיפים למיקסר את תערובת הקמח עם אבקת האפייה והקינמון.

מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

משמנים את התבניות ויוצקים אליהן את הבלילה.

אופים בתנור שחומם מראש ב- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

הערה

יש לצנן את העוגה לפני ההגשה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר