פאייה צמחונית נהדרת

מוסיפים למחבת את ציר הירקות, המלח וחוטי הזעפרן. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות עד להצטמצמות מוחלטת. צילום Teka Studio
לקראת הארוחה המפסקת בערב יום כיפור מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון למנה טעימה שתתעכל היטב ותשאיר אותנו שבעים לזמן ממושך (סוד: מותר לאכול מנה זאת במהלך השנה כולה)

חומרים

½ בצל

4 גזרים

1 כרישה

שמן זית כתית

1 מארז פטריות

60 מ"ל רוטב סויה

80 גרם רסק עגבניות

1 ליטר ציר ירקות

מלח

5 חוטי זעפרן

200 גרם אורז עגול

צילום Teka Studio

אופן ההכנה

קולפים וקוצצים דק את הבצל והגזר.

פורסים את הכרישה.

במחבת רחבה מחממים שמן.

כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והגזר.

מערבבים את הירקות מדי פעם עד להזהבה.

מוסיפים את הפטריות ואת הכרישה.

יוצקים את רוטב הסויה ואת רסק העגבניות ומצמצמים.

מוסיפים למחבת את ציר הירקות, המלח (לפי הטעם) וחוטי הזעפרן.

מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.

מבשלים מספר דקות עד להצטמצמות מוחלטת.

מסירים את המחבת מהאש ומניחים אותה בצד ל5 דקות לפני ההגשה.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר