חומרים
½ בצל
4 גזרים
1 כרישה
שמן זית כתית
1 מארז פטריות
60 מ"ל רוטב סויה
80 גרם רסק עגבניות
1 ליטר ציר ירקות
מלח
5 חוטי זעפרן
200 גרם אורז עגול
אופן ההכנה
קולפים וקוצצים דק את הבצל והגזר.
פורסים את הכרישה.
במחבת רחבה מחממים שמן.
כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והגזר.
מערבבים את הירקות מדי פעם עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ואת הכרישה.
יוצקים את רוטב הסויה ואת רסק העגבניות ומצמצמים.
מוסיפים למחבת את ציר הירקות, המלח (לפי הטעם) וחוטי הזעפרן.
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב.
מבשלים מספר דקות עד להצטמצמות מוחלטת.
מסירים את המחבת מהאש ומניחים אותה בצד ל5 דקות לפני ההגשה.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה