קרפצ'יון חציל 

לשטח את החציל בעובי אחיד על כל המגש (ניתן להשתמש במגש נוסף או מחבת). בקערה לערבב ביחד חופן פטרוזיליה, שום קצוץ, פלפל חריף. צילום ביגה
ליאור חיליץ – השף הראשי של רשת קפה ביגה, מציע מתכון לאחת ממנות הדגל של הרשת – מנת פתיחה מפתיעה, טעימה וקלילה לארוחות חג ולכל השנה

מצרכים

1 חציל מקולף

שמן זית

מלח

פלפל גרוס

אופן ההכנה

לחצות את החציל ולשמן אותו בעדינות.

לתבל במלח ופלפל.

לאפות אותו 45 דקות ב-175 מעלות.

חומרים להרכבת המנה

חציל קלוי חתוך לקוביות של 3-4 ס"מ

פטרוזילציה קצוצה בנדיבות

1 שן שום קצוצה

פלפל חריף (לפי הטעם)

טחינה לבנה

אופן ההכנה

להניח דף אפייה על מגש (עדיף בקוטר 30 ס"מ).

עליו להניח את קוביות החציל בערימה.

להניח מעל עוד דף אפייה.

לשטח את החציל בעובי אחיד על כל המגש (ניתן להשתמש במגש נוסף או מחבת).

בקערה לערבב ביחד חופן פטרוזיליה, שום קצוץ, פלפל חריף.

לתבל שוב את החציל עם מעט מלח.

מעל למרוח בנדיבות את תערובת הפטרוזיליה.

מעל להזליף טחינה לבנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר