מצרכים
חבילת ספגטי 450 גרם
150 גרם גבינת פקורינו רומנו מגורר
100 גרם גבינת פרמג'אנו רג'אנו מגורר
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס מים חמימים 40 מעלות
אופן ההכנה
מטגנים על מחבת על אש נמוכה במשך 4 דקות את הפלפל ושמים בצד (ממשיך להתבשל במחבת ללא אש).
שמים בבלנדר את המים החמים והגבינות.
מערבבים עד שיופיעו גושי גבינה ונוצר קרם שמנת.
מבשלים את הפסטה אל דנטה.
מסננים אותה ומוסיפים למחבת עם הפלפל לאידוי (ללא אש).
מוסיפים את שמנת הגבינה שיצרנו.
מערבבים היטב ומגישים.