רכיבים
קופסת טונה בשמן זית 160 גרם כמו של ריו מרה
400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות
2 ביצים
20 גרם זיתים מגולענים
צרור פטרוזיליה קצוץ
40 גרם שמן זית כתית מעולה
אופן ההכנה
מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכול היטב כך שהמרכיבים יתאחדו.
מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית.
מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן.
מעליו מפזרים בשכבה דקה את תערובת הטונה.
מטגנים את הפשטידה משני הצדדים בחום נמוך.
הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.