פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים

מטגנים את הפשטידה משני הצדדים בחום נמוך. הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד. צילום ריו מארה
לקראת שבועות מציע מותג הטונה ריו מרה מתכון שהוא חגיגה של טעמים וצבעים: פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים. מתכון פשוט וקל להכנה שיזכה להצלחה בקרב האורחים והמשפחה

רכיבים

קופסת טונה בשמן זית 160 גרם כמו של ריו מרה

400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות

2 ביצים

20 גרם זיתים מגולענים

צרור פטרוזיליה קצוץ

40 גרם שמן זית כתית מעולה

צילום יח"צ ריו מארה

אופן ההכנה

מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.

מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.

מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכול היטב כך שהמרכיבים יתאחדו.

מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית.

מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן.

מעליו מפזרים בשכבה דקה את תערובת הטונה.

מטגנים את הפשטידה משני הצדדים בחום נמוך.

הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר