תבשיל עדשים

להכניס למחבת שמן, שום, קוביות עגבנייה, רכז עגבניות ומים – להביא לרתיחה. להוסיף קוביות דלעת, עדשים מושרות ותבלינים. מבשלים כ- 30 דקות. צילום ניב סמבן
מתכון של חברת ההסעדה מבושלת המסעידה מדי יום כ-30,000 ילדי צהרונים וגנים, מתוך ספר מתכוני ילדים דיגיטלי ובו 22 מתכונים מגוונים המשלבים חלבונים, פחמימות, ירקות מבושלים וסלטים. את התהליך הקולינרי והתזונתי ליוו מנהלת תחום הבריאות הדס יריב והמנהל הקולינרי שי קרידי

מצרכים

1 כף שמן זית

300 גר' עדשים ירוקות

1 קוביית שום כתוש קפוא

קורט מלח דק

1 כפית פפריקה מתוקה

100 גר' קוביות דלעת ללא קליפה

2 עגבניות חתוכות

1 כף רכז עגבניות

3 כוסות מים

 אופן ההכנה

להשרות את העדשים במים במשך לילה – ולסנן.

להכניס למחבת שמן, שום, קוביות עגבנייה, רכז עגבניות ומים – להביא לרתיחה.

להוסיף קוביות דלעת, עדשים מושרות ותבלינים.

מבשלים כ- 30 דקות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר