רכיבים ל-4-3 מנות
1 שקית תרמילי אפונה מתוקה מוקפאים 600 גרם כמו של סנפרוסט
2 כפות שמן
4 שיני שום טריות קצוצות
1 כף גדושה ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 פלפל צ'ילי טרי חתוך לפרוסות
מלח, פלפל שחור גרוס
3 כפות טריאקי
אופן ההכנה
לחמם 2 כפות שמן במחבת טפלון או בווק.
להוסיף שום, ג'ינג'ר ופלפל צ'ילי.
לטגן כ-60 שניות.
להוסיף את תוכן השקית, מלח ופלפל.
להקפיץ תוך ערבוב מתמיד על להבה גבוהה כ-5 דקות.
להוסיף את הטריאקי ולהקפיץ כ-3 דקות נוספות.