חומרים
4 יחידות אפרסמונים
3 תפוחי עץ
1 ק"ג עלי בייבי
חצי ראש חסה
חצי כוס יין אדום מתוק
חצי כוס חומץ בלסמי
שליש כוס שמן זית
1 בצל ירוק
אופן ההכנה
את החומץ והיין יש לערבב ולבשל בסיר,להביא לרתיחה ולצמצם
לכדי מחצית הכמות (מכוס אחד יתקבל חצי כוס)
לקרר את הרוטב ולהוסיף את השמן זית תוך כדי בחישה בנפרד לחתוך את החסה ולערבב עם עלי הבייבי, את האפרסמון ותפוח העץ יש לחתוך לפרוסות דקות בגודל של חצי עיגול
את הבצל יש לחתוך לפרוסות באורך של 2 ס"מ (רק החלק הירוק)
את כל המרכיבים לערבב יחד ולצקת את הרוטב מעל.