מצרכים
500 גרם קוביות דג סלמון
למרינדה (משרה)
1 כפית שום כתוש
2 כפות שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף סויה
1 כף סילאן
½ כפית מלח
להגשה
טחינה מעודנת בבקבוק לחיץ כמו של בארכה
עלי חסה
עגבניות שרי פרוסות
טבעות בצל סגול
מעל הכל השיפודים ומעליהם טחינה
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את המרינדה (משרה) עבור הדג.
מערבבים עם קוביות הסלמון.
מניחים במקרר ל- 20 דקות ומשפדים על שיפודים קטנים.
צולים כ- 3 דקות מכל צד.
הגשה
מגישים על ירקות ומעליהם טחינה.