חומרים:
50 גר' רצועות דקות של פאפאיה ירוקה
100 גר' שעועית תאילנדית חלוטה וחתוכה באורך 2 ס"מ
1 שן שום קטנה
קמצוץ של צ'ילי אדום טרי חריף
3 כפות רוטב דגים
3 כפות מיץ לימון
1 כף סוכר דקלים מגורד
30 גר' בוטנים קלופים קלויים
6 יחידות עגבניות שרי חצויות
אופן ההכנה:
ב- KLOK – מכתש ועלי תאילנדי, כותשים את השום והצ'ילי.
מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לכתוש עוד כחצי דקה.
מעבירים לכלי הגשה.
מסעדת טייגר לילי, רח' הברזל 32, רמת החייל, תל אביב, טל. 1-700-70-70-97
צילום דניאל לילה