סום טאם טואה – סלט שעועית תאילנדית ופאפאיה ירוקה

חומרים:50 גר' רצועות דקות של פאפאיה ירוקה100 גר' שעועית תאילנדית חלוטה וחתוכה באורך 2 ס"מ1 שן שום קטנהקמצוץ של צ'ילי אדום טרי חריף3 כפות רוטב דגים3 כפות מיץ לימון1 כף סוכר דקלים מגורד30 גר' בוטנים קלופים קלויים6 יחידות עגבניות שרי חצויותאופן ההכנה:ב- KLOK – מכתש ועלי תאילנדי, כותשים את השום והצ'ילי.מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לכתוש עוד כחצי דקה. מעבירים לכלי הגשה.מסעדת טייגר לילי, רח' הברזל 32, רמת החייל, תל אביב, טל. 1-700-70-70-97צילום דניאל לילה

חומרים:
50 גר' רצועות דקות של פאפאיה ירוקה
100 גר' שעועית תאילנדית חלוטה וחתוכה באורך 2 ס"מ
1 שן שום קטנה
קמצוץ של צ'ילי אדום טרי חריף
3 כפות רוטב דגים
3 כפות מיץ לימון
1 כף סוכר דקלים מגורד
30 גר' בוטנים קלופים קלויים
6 יחידות עגבניות שרי חצויות

אופן ההכנה:
ב- KLOK – מכתש ועלי תאילנדי, כותשים את השום והצ'ילי.
מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לכתוש עוד כחצי דקה.
מעבירים לכלי הגשה.

מסעדת טייגר לילי, רח' הברזל 32, רמת החייל, תל אביב, טל. 1-700-70-70-97

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר