סלט אגסים ורוקפור

2 מנותמרכיבים:מגוון חסותלקט עלי בייביחצי מלפפון חתוך לפרוסותחצי בצל פרוס דקעלי כוסברה לפי הטעם (ניתן להחליף לכל סוג של עשב- תיבול)שמן זיתלימוןרוטב: 20 גר' חמאהכף שטוחה סוכר חוםאגס אחד בשל פרוס בעובי בינוניאופן ההכנה:לערבב את כל המרכיבים של הסלט.לתבל בשמן זית ולימון.הרוטב: את החמאה יש להמיס עם הסוכר, ולאחר מכן להקפיץ את פרוסות האגס.אופן ההגשה:לצקת את רוטב האגסים על הסלט.לגרד בפומפייה 50 גר' גבינת רוקפור משובחת.לקשט באגוזי מלך קצוצים.מומלץ להגיש בתוספת טוסטונים.ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08

2 מנות

מרכיבים:
מגוון חסות
לקט עלי בייבי
חצי מלפפון חתוך לפרוסות
חצי בצל פרוס דק
עלי כוסברה לפי הטעם (ניתן להחליף לכל סוג של עשב- תיבול)
שמן זית
לימון

רוטב:
20 גר' חמאה
כף שטוחה סוכר חום
אגס אחד בשל פרוס בעובי בינוני

אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים של הסלט.
לתבל בשמן זית ולימון.

הרוטב:
את החמאה יש להמיס עם הסוכר, ולאחר מכן להקפיץ את פרוסות האגס.

אופן ההגשה:
לצקת את רוטב האגסים על הסלט.
לגרד בפומפייה 50 גר' גבינת רוקפור משובחת.
לקשט באגוזי מלך קצוצים.
מומלץ להגיש בתוספת טוסטונים.


ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר