סלט אגסים ורוקפור

 

2 מנות

מרכיבים:
מגוון חסות
לקט עלי בייבי
חצי מלפפון חתוך לפרוסות
חצי בצל פרוס דק
עלי כוסברה לפי הטעם (ניתן להחליף לכל סוג של עשב- תיבול)
שמן זית
לימון

רוטב:
20 גר' חמאה
כף שטוחה סוכר חום
אגס אחד בשל פרוס בעובי בינוני

אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים של הסלט.
לתבל בשמן זית ולימון.

הרוטב:
את החמאה יש להמיס עם הסוכר, ולאחר מכן להקפיץ את פרוסות האגס.

אופן ההגשה:
לצקת את רוטב האגסים על הסלט.
לגרד בפומפייה 50 גר' גבינת רוקפור משובחת.
לקשט באגוזי מלך קצוצים.
מומלץ להגיש בתוספת טוסטונים.


ממתכוני מעריב גורמה קיץ 2008 – שבוע המסעדות של ישראל – 24.8-2.9.08






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה