סלט אטריות זכוכית – Yam Woon Sen

מתכון ל- 4 מנות:חומרים והכנת הרוטב: 6-8 יח' פלפל צ'ילי תאילנדי3-4 יח' שיני שום קלופות3-4 יח' שורשי כוסברה קצוצים4 כפות רוטב דגים6 כפות מיץ ליים2 כפות סוכרכותשים בעלי ומכתש את השום, הצ'ילי ושורש הכוסברה. מוסיפים את יתר החומרים ליצירת הרוטב לסלט. שומרים להמשך.חומרים לסלט:50 גר' בשר חזיר טחון, מבושל במעט מים, עדיין חמים50 גר' שרימפס קלופים, מנוקים וחלוטים50 גר' קלמארי מנוקים וחלוטים100 גר' אטריות שעועית, חלוטות במים רותחים עד ריכוך, מסוננות50 גר' עגבניות, חתוכות לפלחים קטנים50 גר' בצל פרוס 100 גר' סלרי סיני, עלים וגבעולים קצוציםרוטב (לעיל)עלי חסה (להגשה)אופן ההכנה:מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט – חשוב להקפיד כי החזיר, השרימפס, הקלמארי וגם האטריות יהיו כולם חמים. מערבבים היטב ומוסיפים רוטב בהדרגה, תוך טעימה, עד השגת הטעם הרצוי.מעבירים לצלחת הגשה מרופדת בחסה, מומלץ להגיש חמים.

מתכון ל- 4 מנות:

חומרים והכנת הרוטב:
6-8 יח' פלפל צ'ילי תאילנדי
3-4 יח' שיני שום קלופות
3-4 יח' שורשי כוסברה קצוצים
4 כפות רוטב דגים
6 כפות מיץ ליים
2 כפות סוכר
כותשים בעלי ומכתש את השום, הצ'ילי ושורש הכוסברה.
 מוסיפים את יתר החומרים ליצירת הרוטב לסלט. שומרים להמשך.

חומרים לסלט:
50 גר' בשר חזיר טחון, מבושל במעט מים, עדיין חמים
50 גר' שרימפס קלופים, מנוקים וחלוטים
50 גר' קלמארי מנוקים וחלוטים
100 גר' אטריות שעועית, חלוטות במים רותחים עד ריכוך, מסוננות
50 גר' עגבניות, חתוכות לפלחים קטנים
50 גר' בצל פרוס
100 גר' סלרי סיני, עלים וגבעולים קצוצים
רוטב (לעיל)
עלי חסה (להגשה)

אופן ההכנה:
מניחים בקערה את כל מרכיבי הסלט – חשוב להקפיד כי החזיר, השרימפס, הקלמארי וגם האטריות יהיו כולם חמים.
מערבבים היטב ומוסיפים רוטב בהדרגה, תוך טעימה, עד השגת הטעם הרצוי.
מעבירים לצלחת הגשה מרופדת בחסה, מומלץ להגיש חמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר