תוספת מרעננת וטרייה לבשר, עוף, ודגים
חומרים:
בורגול 2 כוסות
4 כפות שמן
בצל אדום 1 קצוץ
עגבנייה – 2 יח' קצוצות
חופן נענע
חופן גדול של ג'רגי'ר
לימון – 2 יח' סחוט
סומק – 1 כף
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מניחים את הבורגול בתבנית ומפזרים קורט מלח ופלפל ו2- כפות שמן זית.
מכסים במים רותחים ומכסים את התבנית בניילון נצמד.
מחכים כ- 10 דקות.
מערבבים בקערה את הבצל העגבנייה ועשבי התיבול.
מוסיפים את הבורגול, שמן זית, לימון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.
מסעדת וילה כרמל, רח' היינריך היינה 1 חיפה, טל. 057- 9441054