fbpx

סלט בורגול וג'רגי'ר (גרגר הנחלים)

תוספת מרעננת וטרייה לבשר, עוף, ודגים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

תוספת מרעננת וטרייה לבשר, עוף, ודגים

חומרים:
בורגול 2 כוסות
4 כפות שמן
בצל אדום 1 קצוץ
עגבנייה – 2 יח' קצוצות
חופן נענע
חופן גדול של ג'רגי'ר
לימון –  2 יח' סחוט
סומק – 1 כף
קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מניחים את הבורגול בתבנית ומפזרים קורט מלח ופלפל ו2-  כפות שמן זית.
מכסים במים רותחים ומכסים את התבנית בניילון נצמד.
מחכים כ- 10 דקות.
מערבבים בקערה את הבצל העגבנייה ועשבי התיבול.
מוסיפים את הבורגול, שמן זית, לימון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.

מסעדת וילה כרמל, רח' היינריך היינה 1 חיפה, טל. 057- 9441054

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר