סלט בלאדי צבעוני

 

מצרכים לשני סועדים:
חציל בלאדי שלם
3 עגבניות חתוכות לקוביות
3 מלפפונים חתוכים לקוביות
טבעות בצל סגול
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות טחינה
4 כדורי פלאפל
סומאק
שמן זית ולימון
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
את החציל חוצים לשניים, חורצים ומתבלים בשמן זית, שום, מלח ופלפל.
אופים בחום 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה וריכוך.
מערבבים את הירקות ועשבי התיבול ומתבלים בשמן זית, לימון ותבלינים.
את החציל יש להניח בצלחת עמוקה נשען על הצלחת, ולתבלו בשמן זית ולימון.
בונים גבעת ירקות על החציל, ומעליה טחינה וכדורי פלאפל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה