סלט ברוקולי ושומשום

חומרים: 3 כוסות פרחי ברוקולי 4 כפיות שמן קנולה 2 כפיות שמן שומשום טהור תוצרת פלייבור 1 כף שומשום קלוי 4 כוסות תערובת עלים ירוקים (רוקט, בייבי, חסה וכו') 1 כוס מלפפון חתוך לקוביות קטנות 1/2 כוס בצל סגול קצוץ 2 כפות רוטב סויה קיקומן 1 כף חומץ אורז תוצרת מיצוקן אופן ההכנה: חותכים את פרחי הברוקולי. מחממים בווק או במחבת שמן קנולה ושמן שומשום פלייבור.מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים כ-2 דקות. מוסיפים 2 כפות מים, מנמיכים את האש ומכסים במשך 1-2 דקות, עד שהברוקולי הופך לירוק בהיר ומרקמו קצת עדין יותר כאשר נועצים בו מזלג. מוסיפים שומשום ומערבבים. מורידים מן האש ושמים בצד לקירור (אפשר גם במקרר). בקערת סלט מערבבים תערובת עלים ירוקים, מלפפון ובצל סגול. מוסיפים את הברוקולי המקורר, ומתבלים ברוטב סויה קיקומן ובחומץ אורז מיצוקן.

חומרים:
3 כוסות פרחי ברוקולי
4 כפיות שמן קנולה
2 כפיות שמן שומשום טהור תוצרת פלייבור
1 כף שומשום קלוי
4 כוסות תערובת עלים ירוקים (רוקט, בייבי, חסה וכו')
1 כוס מלפפון חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס בצל סגול קצוץ
2 כפות רוטב סויה קיקומן
1 כף חומץ אורז תוצרת מיצוקן

אופן ההכנה:
חותכים את פרחי הברוקולי.
מחממים בווק או במחבת שמן קנולה ושמן שומשום פלייבור.
מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים כ-2 דקות.
מוסיפים 2 כפות מים, מנמיכים את האש ומכסים במשך 1-2 דקות, עד שהברוקולי הופך לירוק בהיר ומרקמו קצת עדין יותר כאשר נועצים בו מזלג.
מוסיפים שומשום ומערבבים.
מורידים מן האש ושמים בצד לקירור (אפשר גם במקרר).
בקערת סלט מערבבים תערובת עלים ירוקים, מלפפון ובצל סגול. מוסיפים את הברוקולי המקורר, ומתבלים ברוטב סויה קיקומן ובחומץ אורז מיצוקן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר