לשטוף היטב וליבש – עלי חסה בינונית- טרייה – לקרוע ביד
(ניתן להוסיף עלי רוקט ועלי סלק קטנים)
לחתוך לקוביות אבוקדו שלם גדול ומעט רך (לא מאוד רך)
לחתוך לקוביות 1 תפוח (לא חשוב מאיזה זן) ללא חרצנים
לערבב היטב רוטב בצנצנת: מעט שמן זית, מיץ מחצי תפוז קטן ומיץ מרבע לימון, מעט סוכר חום (אפשר דבש) מעט מלח, שני שיני שום מרוסקות.
לערבב בקערה – עלי החסה , אבוקדו ותפוח
מעל- לצקת את הרוטב המעורבב לזרות מלמעלה שומשום קלוי