סלט הקיסר האחרון בליווי קרוטוני פוקאצ'ה, טבעות בצל ופרמזן ברוטב איולי שום

מצרכים:250 גר' חסה ערבית – שטופה וקרועה לחתיכות גסות 50 גר' גבינת פרמזן מגורדת חצי בצל סגול – פרוס לפרוסות רוטב איולי שום:מצרכים: 100 גר' מיונזכף וחצי שום כתושכפית חרדל גרגריםחצי לימון סחוט 4 צלפיםכפית כוסברה קצוצהאופן ההכנה:טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למסה חלקה ואחידה, במידת הצורך מדללים במעט מים.קרוטוני פוקאצ'ה:מצרכים: 1 ג'בטה 2 שיני שום כתוש 1 כף אורגנו יבש 2 כפות שמן זית אופן ההכנה: פורסים את הג'בטה לקוביות קטנות ומניחים בקערה. בכלי נפרד – מערבבים שום כתוש,אורגנו יבש ושמן זית.שופכים את התערובת על קוביות הג'בטה ומערבבים. מפזרים בתבנית מתכת. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 10-15 דקות. הרכבת המנה: בכלי הגשה – מערבבים את החסה, קרוטונים וחצי מכמות הפרמזן יחד עם הרוטב.מפזרים את הפרמזן שנותר מלמעלה יחד עם טבעות בצל סגול.

מצרכים:
250 גר' חסה ערבית – שטופה וקרועה לחתיכות גסות
50 גר' גבינת פרמזן מגורדת
חצי בצל סגול – פרוס לפרוסות

רוטב איולי שום:
מצרכים:
100 גר' מיונז
כף וחצי שום כתוש
כפית חרדל גרגרים
חצי לימון סחוט
4 צלפים
כפית כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למסה חלקה ואחידה, במידת הצורך מדללים במעט מים.

קרוטוני פוקאצ'ה:
מצרכים:
1 ג'בטה
2 שיני שום כתוש
1 כף אורגנו יבש
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
פורסים את הג'בטה לקוביות קטנות ומניחים בקערה.
בכלי נפרד – מערבבים שום כתוש,אורגנו יבש ושמן זית.
שופכים את התערובת על קוביות הג'בטה ומערבבים.
מפזרים בתבנית מתכת.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 10-15 דקות.

הרכבת המנה:
בכלי הגשה – מערבבים את החסה, קרוטונים וחצי מכמות הפרמזן יחד עם הרוטב.
מפזרים את הפרמזן שנותר מלמעלה יחד עם טבעות בצל סגול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר