סלט וולדורף

מתכון של השף אבי אביטן לאולם אירועים 'נסיה' צומת ראם

מאחדים את כל המוצרים בקערה. סוחטים לימון, מיץ תפוזים וכפית סוכר, מערבבים ומגישים
מאחדים את כל המוצרים בקערה. סוחטים לימון, מיץ תפוזים וכפית סוכר, מערבבים ומגישים

מרכיבים ל- 4 סועדים

4 תפוחי עץ מסוג סמית

3 אגסים

1 קופסת אננס (קופסת שימורים כ- 100 גר')

100 גר' חמוציות

50 גר' פקאן מסוכר

3 גבעולי סלרי

לרוטב

1 לימון

1/4 כוס מיץ תפוזים

כפית סוכר

אופן ההכנה

מגרדים במנדולינה אגס ותפוח לרצועות, ומשרים במים ולימון (שלא ישחירו).

מסננים את האננס מהנוזלים ומניחים בצד.

חותכים סלרי עם העלים.

לוקחים תפוח אחד, חותכים לפרוסות, טובלים בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק ורותח.

מאחדים את כל המוצרים בקערה.

סוחטים לימון, מיץ תפוזים וכפית סוכר, מערבבים ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה