סלט חסה ואגסים

סלט קליל, פשוט להכנה ומענג בטעמו. שילוב הטעמים השונים של האגסים, החסה והרוטב, מייצר תוספת נפלאה בצד נתח בשר מובחר

סלט קליל, פשוט להכנה ומענג בטעמו. שילוב הטעמים השונים של האגסים, החסה והרוטב, מייצר תוספת נפלאה בצד נתח בשר מובחר.

חומרים:
1 חסה פרוסה לרצועות
2 אגסים חתוכים לקוביות

לרוטב:
½ כוס שמן זית
¼ כוס חומץ בלזמי
מעט חומץ רגיל
2 כפיות דבש
2 כפיות חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:
מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. ערבוב קל נוסף ומגישים.


יורם קוהן – המומחה לבשר גורמה
www.MeetTheMeat.com
טל. 052 – 4201717

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר