fbpx

סלט חסה ואגסים

סלט קליל, פשוט להכנה ומענג בטעמו. שילוב הטעמים השונים של האגסים, החסה והרוטב, מייצר תוספת נפלאה בצד נתח בשר מובחר
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

סלט קליל, פשוט להכנה ומענג בטעמו. שילוב הטעמים השונים של האגסים, החסה והרוטב, מייצר תוספת נפלאה בצד נתח בשר מובחר.

חומרים:
1 חסה פרוסה לרצועות
2 אגסים חתוכים לקוביות

לרוטב:
½ כוס שמן זית
¼ כוס חומץ בלזמי
מעט חומץ רגיל
2 כפיות דבש
2 כפיות חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:
מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. ערבוב קל נוסף ומגישים.


יורם קוהן – המומחה לבשר גורמה
www.MeetTheMeat.com
טל. 052 – 4201717

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר