מצרכים:
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות מים
2 כפות חרדל
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
6 כוסות קרעים קטנים של עלי חסה
1 פחית פרוסות אננס דל מונטה (חותכים חלק מהפרוסות לקוביות וממלאים ½1 כוסות)
2 תפוחים אדומים בינוניים פרוסים לפרוסות דקות
1 בצל סגול פרוס דק
3 כפות גבינת פטה מפוררת
אופן ההכנה:
להכנת הרוטב מערבבים בקערה קטנה את החומץ, המים, החרדל, השום המלח והפלפל (מניחים בצד).
מכניסים לקערה את הירקות והפירות החתוכים. מוסיפים את גבינת הפטה, מוזגים מעל את הרוטב, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.
אננס "דל מונטה" כשר ומשווק בארץ בלעדית על-ידי "מזרח ומערב מזון". ניתן להשיגו ברשתות המזון ובמעדניות ברחבי הארץ. מתכונים נוספים באתר: www.eastwest-food.co.il