סלט חסה עם אננס, תפוח וגבינת פטה

מצרכים:3 כפות חומץ בלסמי3 כפות מים2 כפות חרדל1 שן שום כתושהמלח ופלפל שחור לפי הטעם6 כוסות קרעים קטנים של עלי חסה 1 פחית פרוסות אננס דל מונטה (חותכים חלק מהפרוסות לקוביות וממלאים ½1 כוסות)2 תפוחים אדומים בינוניים פרוסים לפרוסות דקות1 בצל סגול פרוס דק3 כפות גבינת פטה מפוררתאופן ההכנה:להכנת הרוטב מערבבים בקערה קטנה את החומץ, המים, החרדל, השום המלח והפלפל (מניחים בצד).מכניסים לקערה את הירקות והפירות החתוכים. מוסיפים את גבינת הפטה, מוזגים מעל את הרוטב, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.אננס "דל מונטה" כשר ומשווק בארץ בלעדית על-ידי "מזרח ומערב מזון". ניתן להשיגו ברשתות המזון ובמעדניות ברחבי הארץ. מתכונים נוספים באתר: www.eastwest-food.co.il

מצרכים:
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות מים
2 כפות חרדל
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
6 כוסות קרעים קטנים של עלי חסה
1 פחית פרוסות אננס דל מונטה (חותכים חלק מהפרוסות לקוביות וממלאים ½1 כוסות)
2 תפוחים אדומים בינוניים פרוסים לפרוסות דקות
1 בצל סגול פרוס דק
3 כפות גבינת פטה מפוררת

אופן ההכנה:
להכנת הרוטב מערבבים בקערה קטנה את החומץ, המים, החרדל, השום המלח והפלפל (מניחים בצד).
מכניסים לקערה את הירקות והפירות החתוכים. מוסיפים את גבינת הפטה, מוזגים מעל את הרוטב, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.

אננס "דל מונטה" כשר ומשווק בארץ בלעדית על-ידי "מזרח ומערב מזון". ניתן להשיגו ברשתות המזון ובמעדניות ברחבי הארץ. מתכונים נוספים באתר: www.eastwest-food.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר