החומרים ל-6 מנות
300 גרם עלים ירוקים: חסה, ארוגולה, תרד
250 גרם תמר לייט – תמר הירדן מגולענים חצויים
50 גרם גבינת רוקפור מפוררת גס
1 רימון מופרד לגרגרים
1 כפות שמן אגוזים או קנולה
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון
מלח גס
50 גרם גרעיני חמנייה קלויים
ההכנה
שמים את העלים הירוקים בקערת הגשה שטוחה. מוסיפים את התמרים, הגבינה וגרגרי הרימון.
בצנצנת קטנה מערבלים יחד את השמנים, מיץ הלימון ומלח, מוסיפים לסלט ומערבבים בעדינות.
מפזרים מעל את גרעיני החמנייה. מגישים מיד.
הערה בארוחה בשרית ניתן לוותר על הגבינה.