סלט מטיאס דני

המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץ.חומרים ל-4 מנות 2 סלק גדולים2 תפוח עץ מזן סמית1 בצל50 גרם מיונז50 גרם יוגורט6 פילטים של מטיאס הרינג מלוח מיץ לימון, מלח פלפל לפי הטעםאופן ההכנהלהרתיח את הסלק בשלמותו עד שיהיה רך, לקלף ולחתוך לקוביות.לקלף את הבצל ולחתוך לקוביות.לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות בגודל של הסלק.לחתוך את ההרינג לקוביות.לערבב את המיונז, היוגורט, מלח, פלפל ומיץ לימון ולטעום.לערבב את הסלט עם הרוטבאופן ההגשהלהגיש קר עם לחם לבן

המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה
המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץ.

חומרים ל-4 מנות
2 סלק גדולים
2 תפוח עץ מזן סמית
1 בצל
50 גרם מיונז
50 גרם יוגורט
6 פילטים של מטיאס הרינג מלוח
מיץ לימון, מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
להרתיח את הסלק בשלמותו עד שיהיה רך, לקלף ולחתוך לקוביות.
לקלף את הבצל ולחתוך לקוביות.

לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות בגודל של הסלק.

לחתוך את ההרינג לקוביות.

לערבב את המיונז, היוגורט, מלח, פלפל ומיץ לימון ולטעום.

לערבב את הסלט עם הרוטב

אופן ההגשה
להגיש קר עם לחם לבן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר