המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה
המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץ.
חומרים ל-4 מנות
2 סלק גדולים
2 תפוח עץ מזן סמית
1 בצל
50 גרם מיונז
50 גרם יוגורט
6 פילטים של מטיאס הרינג מלוח
מיץ לימון, מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
להרתיח את הסלק בשלמותו עד שיהיה רך, לקלף ולחתוך לקוביות.
לקלף את הבצל ולחתוך לקוביות.
לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות בגודל של הסלק.
לחתוך את ההרינג לקוביות.
לערבב את המיונז, היוגורט, מלח, פלפל ומיץ לימון ולטעום.
לערבב את הסלט עם הרוטב
אופן ההגשה
להגיש קר עם לחם לבן