סלט נתחי סויה דמויי עוף צמחוני

מתכון של רות אוליבר עבור טבעול לארוחה מלאה בטוב וטעם, מרעננת וקראנצ'ית עם נתחוני סויה דמויי עוף וירקות צבעוניים

מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את נתחוני הסויה עד הזהבה קלה. מסדרים את כל הירקות בכלי הגשה כאשר החסה למטה וכל היתר למעלה. צילום שרית גופן
מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את נתחוני הסויה עד הזהבה קלה. מסדרים את כל הירקות בכלי הגשה כאשר החסה למטה וכל היתר למעלה. צילום שרית גופן

מצרכים ל-2 מנות

2 כפות שמן זית

1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף

1 חסה חתוכה גס בידיים

1 פלפל צהוב חתוך לקוביות

2 אבוקדו לא בשלים מאוד וחתוכים לקוביות (אופציונלי)

6 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות

2 עגבניות חתוכות לקוביות

לרוטב

1 כפיות חרדל

4 כפות שמן זית (אם רוצים אפשר יותר)

1/3 כוס מיץ לימון

1 שן שום כתושה

מלח

אופן ההכנה (15 דקות)

מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את נתחוני הסויה עד הזהבה קלה.

מסדרים את כל הירקות בכלי הגשה כאשר החסה למטה וכל היתר למעלה.

בצנצנת עם מכסה שמים את כל רכיבי הרוטב ומערבבים היטב.

מפזרים את נתחוני הסויה על הירקות.

יוצקים את הרוטב.

מערבבים ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה