6 מנות
חומרים
1 ק"ג סלק שטוף היטב
350 גרם דג סלמון טרי
100 cc רוטב סויה
אבקת ווסאבי
2 עלים של אסטרגון
1 כף שמן סומסום
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 אופים את הסלק בתנור שחומם מראש עד להתרככות. קולפים. חותכים לקוביות. שמים בקערה.
2 פורסים את הסלמון לפרוסות דקות ומוסיפים קערה.
3 שמים בקערה קטנה מעט אבקת ווסאבי ומדללים אותה בעזרת מי סודה
3 מוסיפים את הרוטב סויה.שמן סומסום.ווסאבי ומעט מלח ופלפל.
4 מערבבים ומשרים כ חצי שעה לפני הגשה
5 בהגשה לפזר מעל את עלי האסטרגון