סלט סלק עם סלמון קרפציו

6 מנות חומרים1 ק"ג סלק שטוף היטב350 גרם דג סלמון טרי100 cc רוטב סויהאבקת ווסאבי2 עלים של אסטרגון1 כף שמן סומסוםמלח ופלפלאופן הכנה1 אופים את הסלק בתנור שחומם מראש עד להתרככות. קולפים. חותכים לקוביות. שמים בקערה.2 פורסים את הסלמון לפרוסות דקות ומוסיפים קערה.3 שמים בקערה קטנה מעט אבקת ווסאבי ומדללים אותה בעזרת מי סודה3 מוסיפים את הרוטב סויה.שמן סומסום.ווסאבי ומעט מלח ופלפל.4 מערבבים ומשרים כ חצי שעה לפני הגשה 5 בהגשה לפזר מעל את עלי האסטרגון

6 מנות

חומרים
1 ק"ג סלק שטוף היטב
350 גרם דג סלמון טרי
100 cc רוטב סויה
אבקת ווסאבי
2 עלים של אסטרגון
1 כף שמן סומסום
מלח ופלפל

אופן הכנה
1 אופים את הסלק בתנור שחומם מראש עד להתרככות. קולפים. חותכים לקוביות. שמים בקערה.

2 פורסים את הסלמון לפרוסות דקות ומוסיפים קערה.

3 שמים בקערה קטנה מעט אבקת ווסאבי ומדללים אותה בעזרת מי סודה

3 מוסיפים את הרוטב סויה.שמן סומסום.ווסאבי ומעט מלח ופלפל.

4 מערבבים ומשרים כ חצי שעה לפני הגשה

5 בהגשה לפזר מעל את עלי האסטרגון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר