סלט עגבניות צבעוני עם קוביות לחם בתיבול תערובת מלח ים ותבלינים בסגנון איטלקי

פורסים את הבצל הסגול וחותכים את הפרוסות לחצאי עיגולים ומוסיפים לקערת העגבניות
מתכון של שף אבי ביטון לסלט שמוצע לאכול אותו כמנה מרעננת וקלילה, או כתוספת למנה עיקרית

מצרכים לסלט

כ-15 עגבניות שרי אדומות

כ-15 עגבניות שרי צהובות

כ-15 עגבניות שרי ליקופן (בעלות הגוון הירוק הכהה)

1 בצל סגול גדול

1 פלפל ירוק חריף

1/2 צרור עלי כוסברה

4 פרוסות עבות של לחם אחיד

מטחנת מלח עם תערובת בסגנון איטלקי – מספקת למנה מלח ועושר של תבלינים טבעיים הנטחנים ישירות למנה ומוסיפים לה טעמים וארומה.

מיץ מלימון אחד

שמן זית

אופן ההכנה

חותכים את 4 פרוסות הלחם האחיד לקוביות גדולות.

מזלפים שמן זית על קוביות הלחם ומכניסים לתנור להזהבה קלה בלבד.

בינתיים חותכים את עגבניות השרי בשלושה צבעים לחצאים ושמים בקערה.

פורסים את הבצל הסגול וחותכים את הפרוסות לחצאי עיגולים ומוסיפים לקערת העגבניות.

חותכים את הפלפל הירוק החריף לטבעות ומוסיפים לעגבניות.

קוצצים את הכוסברה באופן גס ומוסיפים גם כן לקערת הסלט.

יוצקים לקערה מיץ מלימון אחד ומערבבים.

מוציאים מהתנור את קוביות הלחם הקלויות ומוסיפים לסלט.

מתבלים את הסלט ב- 2-3 סיבובים ממטחנת מלח הים עם תערובת התבלינים בסגנון איטלקי, ומערבבים קלות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר