חומרים עבור 4 מנות:
250 cc יוגורט עזים "גד"
5-6 עגבניות תמר בשלות
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור עלי נענע קצוצים
1/2 פלפל ירוק חריף פרוס (לא חובה אם לא אוהבים חריף)
1 בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות לקוביות לא קטנות מדי, ומעבירים לקערת ערבוב.
מוסיפים את הפטרוזיליה, נענע, בצל ירוק ופלפל חריף.
יוצקים את היוגורט על הסלט.
מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית.
מגישים עם פיתה צלויה מרוחה בשמן זית ואורגנו.