חומרים ל-4 מנות:
אחד ורבע כרוב סיני חתוך לרצועות
חבילת עירית קצוצה
250 גרם עגבניות שרי תמר חצויות
2 יחידות פלפל גמבה חתוך לרצועות
צרור בזיליקום קצוץ לרצועות
80 גרם אטריות אורז עבות
1/2 קילוגרם חזה עוף טחון
עבור בלילה לכדורי העוף:
כף קורנפלור
כף קמח
כף אבקת שום
כף מלח
בקבוק סודה
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את המרכיבים ומסננים במסננת דקה.
מוסיפים את העוף הטחון ומערבבים היטב.
יוצרים כדורים קטנים וחולטים במים רותחים לדקה (ומיד מעבירים למי קרח).
מטגנים בשמן רותח יחד עם האטריות.
עבור הרוטב:
כוס מיונז
1/2 כוס טריאקי
2 כפות שמן שומשום
כף שמן שום
קורט מלח
קורט פלפל לבן
כף שומשום יפני
מערבבים בכלי סגור.
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הירקות.
מוסיפים את הכדורים.
מטגנים את האטריות בשמן עמוק ומעטרים מעל.
שופכים את הרוטב ומפזרים שומשום יפני.
מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169