סלט עוף בשומשום וכרוב סיני

חומרים ל-4 מנות:אחד ורבע כרוב סיני חתוך לרצועותחבילת עירית קצוצה250 גרם עגבניות שרי תמר חצויות2 יחידות פלפל גמבה חתוך לרצועותצרור בזיליקום קצוץ לרצועות80 גרם אטריות אורז עבות 1/2 קילוגרם חזה עוף טחון עבור בלילה לכדורי העוף: כף קורנפלורכף קמח כף אבקת שום כף מלח בקבוק סודה אופן ההכנה:מערבבים היטב את המרכיבים ומסננים במסננת דקה.מוסיפים את העוף הטחון ומערבבים היטב. יוצרים כדורים קטנים וחולטים במים רותחים לדקה (ומיד מעבירים למי קרח).מטגנים בשמן רותח יחד עם האטריות. עבור הרוטב: כוס מיונז 1/2 כוס טריאקי 2 כפות שמן שומשוםכף שמן שום קורט מלחקורט פלפל לבן כף שומשום יפני מערבבים בכלי סגור. אופן ההכנה:מערבבים בקערה את כל מרכיבי הירקות. מוסיפים את הכדורים. מטגנים את האטריות בשמן עמוק ומעטרים מעל. שופכים את הרוטב ומפזרים שומשום יפני.מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169

חומרים ל-4 מנות:
אחד ורבע כרוב סיני חתוך לרצועות
חבילת עירית קצוצה
250 גרם עגבניות שרי תמר חצויות
2 יחידות פלפל גמבה חתוך לרצועות
צרור בזיליקום קצוץ לרצועות
80 גרם אטריות אורז עבות
1/2 קילוגרם חזה עוף טחון

עבור בלילה לכדורי העוף:
כף קורנפלור
כף קמח
כף אבקת שום
כף מלח
בקבוק סודה


אופן ההכנה:
מערבבים היטב את המרכיבים ומסננים במסננת דקה.
מוסיפים את העוף הטחון ומערבבים היטב.
יוצרים כדורים קטנים וחולטים במים רותחים לדקה (ומיד מעבירים למי קרח).
מטגנים בשמן רותח יחד עם האטריות.

עבור הרוטב:
כוס מיונז
1/2 כוס טריאקי
2 כפות שמן שומשום
כף שמן שום
קורט מלח
קורט פלפל לבן
כף שומשום יפני
מערבבים בכלי סגור.

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הירקות.
מוסיפים את הכדורים.
מטגנים את האטריות בשמן עמוק ומעטרים מעל.
שופכים את הרוטב ומפזרים שומשום יפני.


מסעדת 'פסיפיק', הירקון 145, ת"א, מלון קראון פלזה, טל' 03-5201169

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר