סלט פולי סויה (אדממה) ותירס בויניגרט

ל- 10 סועדיםמצרכים לסלט:600 גרם פולי סויה עם קליפה קפואים 2 כוסות גרעיני תירס1 פלפל אדום בינוני חתוך גס4 בצלים ירוקים חתוכים דק¼ כוס פטרוזיליה טרייה וקצוצה דקמצרכים להכנת הרוטב:¼ כוס שמן זית¼ כוס חומץ תפוחים1 כף אורגנו של מקורמיק1 כפית אבקת שום של מקורמיק1 כפית מלח¼ כפית פלפל שחור טחון גס של מקורמיקאופן ההכנה:להרתיח 2 ליטר מים בסיר בינוני בחום גבוה.להוסיף את פולי הסויה הקפואים ולבשל במשך 4 דקות, או עד שפולי הסויה רכים. לאחר הבישול יש לשטוף את פולי הסויה במים קרים ולהשאיר לייבוש.לערבב היטב את השמן, חומץ התפוחים, האורגנו, אבקת השום, המלח והפלפל בקערה גדולה.להוסיף את פולי הסויה, התירס, הפלפל האדום, הבצל הירוק והפטרוזיליה. לערבב היטב ולכסות.לקרר את הסלט במשך שעה, ולערבב היטב לפני ההגשה.

ל- 10 סועדים

מצרכים לסלט:
600 גרם פולי סויה עם קליפה קפואים
2 כוסות גרעיני תירס
1 פלפל אדום בינוני חתוך גס
4 בצלים ירוקים חתוכים דק
¼ כוס פטרוזיליה טרייה וקצוצה דק

מצרכים להכנת הרוטב:
¼ כוס שמן זית
¼ כוס חומץ תפוחים
1 כף אורגנו של מקורמיק
1 כפית אבקת שום של מקורמיק
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון גס של מקורמיק

אופן ההכנה:
להרתיח 2 ליטר מים בסיר בינוני בחום גבוה.
להוסיף את פולי הסויה הקפואים ולבשל במשך 4 דקות, או עד שפולי הסויה רכים. לאחר הבישול יש לשטוף את פולי הסויה במים קרים ולהשאיר לייבוש.
לערבב היטב את השמן, חומץ התפוחים, האורגנו, אבקת השום, המלח והפלפל בקערה גדולה.
להוסיף את פולי הסויה, התירס, הפלפל האדום, הבצל הירוק והפטרוזיליה.
לערבב היטב ולכסות.
לקרר את הסלט במשך שעה, ולערבב היטב לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר