חומרים
3 כוסות גרגירי פול ירוק טריים או קפואים
בצל אדום קצוץ דק
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות דק
1 פלפל אדום חריף, טרי, פרוס
1 כוס כוסברה (או פטרוזיליה) קצוצה
4 כפות נענע טרייה קצוצה
1 כפית קליפת לימון מגורדת
רבע כוס מיץ לימון
שליש כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון טרי
2 קופסאות טונה
אופן ההכנה
אם משתמשים בפולים הטריים, מבשלים אותם במי מלח רותחים במשך חמש דקות, מסננים וטובלים במים קרים. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים, למעט הטונה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מניחים את סלט הפול במרכזה של צלחת הגשה, מפזרים מעל את הטונה המפוררת, ומגישים.