סלט פול ירוק עם נתחי טונה

חומרים3 כוסות גרגירי פול ירוק טריים או קפואיםבצל אדום קצוץ דק3 בצלים ירוקים קצוצים דק2 שיני שום קצוצות דק1 פלפל אדום חריף, טרי, פרוס1 כוס כוסברה (או פטרוזיליה) קצוצה4 כפות נענע טרייה קצוצה 1 כפית קליפת לימון מגורדתרבע כוס מיץ לימוןשליש כוס שמן זיתמלח, פלפל שחור טחון טרי2 קופסאות טונה אופן ההכנהאם משתמשים בפולים הטריים, מבשלים אותם במי מלח רותחים במשך חמש דקות, מסננים וטובלים במים קרים. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים, למעט הטונה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מניחים את סלט הפול במרכזה של צלחת הגשה, מפזרים מעל את הטונה המפוררת, ומגישים.

חומרים
3 כוסות גרגירי פול ירוק טריים או קפואים
בצל אדום קצוץ דק
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות דק
1 פלפל אדום חריף, טרי, פרוס
1 כוס כוסברה (או פטרוזיליה) קצוצה
4 כפות נענע טרייה קצוצה
1 כפית קליפת לימון מגורדת
רבע כוס מיץ לימון
שליש כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור טחון טרי
2 קופסאות טונה

אופן ההכנה
אם משתמשים בפולים הטריים, מבשלים אותם במי מלח רותחים במשך חמש דקות, מסננים וטובלים במים קרים. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים, למעט הטונה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מניחים את סלט הפול במרכזה של צלחת הגשה, מפזרים מעל את הטונה המפוררת, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר