fbpx

סלט פטוש על מצע פיתה מתובלת בזעתר ושמן זית

מצרכיםחומרים ל-4 מנות: 1 צנון בינוני 1/2 בצל סגול 1 גמבה אדומה 1 גמבה צהובה 1 מלפפון גדול 1 עגבנייה 1 לימון גדול סחוט 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה גס לפיתה 6 שניות של ריסוס בתרסיס שמן זית כתית של PAM לסלט 4 שניות של ריסוס שמן זית כתית 4 פיתות 4 כפות זעתר מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה1. חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות, מוסיפים פטרוזיליה , לימון סחוט, מלח ופלפל. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומערבבים. 2. פותחים את הפיתות בעזרת סכין ל-2 חלקים שווים (בצורה שישמרו על צורתם העגולה). 3. מרססים את הצד הפנימי של הפיתות עם תרסיס שמן כתית של PAM ומפזרים זעתר יבש. 4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומכניסים את הפיתות ל-6 דקות או עד אשר הופכות פריכות. 5. מרכיבים את המנה: מניחים במרכז צלחת ההגשה פיתה פריכה ומעליה סלט מתובל, מכסים עם החצי השני של הפיתה ומגישים . נוזלי הסלט נספגים בפיתה והטעם מדהים. האתר של ליימן שליסל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 





מצרכים
חומרים ל-4 מנות:

1 צנון בינוני
1/2 בצל סגול
1 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
1 מלפפון גדול
1 עגבנייה
1 לימון גדול סחוט
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה גס
לפיתה 6 שניות של ריסוס בתרסיס שמן זית כתית של PAM
לסלט 4 שניות של ריסוס שמן זית כתית
4 פיתות
4 כפות זעתר
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
1. חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות, מוסיפים פטרוזיליה , לימון סחוט, מלח ופלפל. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומערבבים.

2. פותחים את הפיתות בעזרת סכין ל-2 חלקים שווים (בצורה שישמרו על צורתם העגולה).

3. מרססים את הצד הפנימי של הפיתות עם תרסיס שמן כתית של PAM ומפזרים זעתר יבש.

4. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומכניסים את הפיתות ל-6 דקות או עד אשר הופכות פריכות.

5. מרכיבים את המנה: מניחים במרכז צלחת ההגשה פיתה פריכה ומעליה סלט מתובל, מכסים עם החצי השני של הפיתה ומגישים .
נוזלי הסלט נספגים בפיתה והטעם מדהים.


האתר של ליימן שליסל

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר