סלט צ'יפולטה

 

סלט צ'יפולטה על בסיס של מחית צ'ילי יבש מעושן.
את הציפולטה נדרש מאמץ קל להשיגה, אבל שווה כל מאמץ, כי הסלט מיוחד, טעים ומשדרג כל ארוחה.

חומרים:
1 קופסת תירס
1 קופסת פרוסות לבבות דקל
1.5 כפיות כמון
½ בצל סגול קצוץ
1 שן שום כתושה
¼ כוס שמן זית
1 כפית מחית צ'יפולטה*
מיץ מלימון טרי אחד
פלפל ומלח

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את התירס, בצל ולבבות הדקל.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בקערה נפרדת מערבבים שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש ואת מחית הצ'יפולטה, ומערבבים היטב.
יוצקים על הסלט ומערבבים היטב.


* הצ'יפולטה הוא צ'ילי חלפניו מיובש ומעושן. ניתן להשיג בחנויות המתמחות באוכל מקסיקני ובמעדניות מובחרות.
למידע www.trespesos.co.il










היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה