fbpx

סלט צ'יפולטה

סלט צ'יפולטה על בסיס של מחית צ'ילי יבש מעושן.את הציפולטה נדרש מאמץ קל להשיגה, אבל שווה כל מאמץ, כי הסלט מיוחד, טעים ומשדרג כל ארוחה. חומרים:1 קופסת תירס1 קופסת פרוסות לבבות דקל1.5 כפיות כמון½ בצל סגול קצוץ1 שן שום כתושה¼ כוס שמן זית1 כפית מחית צ'יפולטה* מיץ מלימון טרי אחדפלפל ומלח אופן ההכנה:מערבבים בקערה את התירס, בצל ולבבות הדקל.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.בקערה נפרדת מערבבים שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש ואת מחית הצ'יפולטה, ומערבבים היטב. יוצקים על הסלט ומערבבים היטב. * הצ'יפולטה הוא צ'ילי חלפניו מיובש ומעושן. ניתן להשיג בחנויות המתמחות באוכל מקסיקני ובמעדניות מובחרות. למידע www.trespesos.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

סלט צ'יפולטה על בסיס של מחית צ'ילי יבש מעושן.
את הציפולטה נדרש מאמץ קל להשיגה, אבל שווה כל מאמץ, כי הסלט מיוחד, טעים ומשדרג כל ארוחה.

חומרים:
1 קופסת תירס
1 קופסת פרוסות לבבות דקל
1.5 כפיות כמון
½ בצל סגול קצוץ
1 שן שום כתושה
¼ כוס שמן זית
1 כפית מחית צ'יפולטה*
מיץ מלימון טרי אחד
פלפל ומלח

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את התירס, בצל ולבבות הדקל.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בקערה נפרדת מערבבים שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש ואת מחית הצ'יפולטה, ומערבבים היטב.
יוצקים על הסלט ומערבבים היטב.


* הצ'יפולטה הוא צ'ילי חלפניו מיובש ומעושן. ניתן להשיג בחנויות המתמחות באוכל מקסיקני ובמעדניות מובחרות.
למידע www.trespesos.co.il





Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר