סלט קטן של תאנים אדומות, מוצרלה, תמר לח, גורגונזולה, עלי רוקט, ואגוזי מלך

ל- 10 מנות/סועדים חומרים: 10 תאנים בשלות מאוד חצויות לרוחב, מוברשות עם מעט שמן זית וצלויות כ– 4 דקות על מחבת פסים20 תמרים לחים מגולענים וקלופים, קצוצים גס ומתובלים בקמצוץ פפריקה אדומה וקמצוצון צ'ילי יבש חריף20 כדורי מוצרלה קטנים (מומלץ של מחלבות גד)200 גר' גבינת גורגונזולה מפוררת (אפשר גם רוקפור)2 חבילות עלי ארגולה נקיים 20 אגוזי מלך קצוצים גס4-3 כפות מיץ לימון סחוט טרי5-4 כפות שמן זית (עדיף איטלקי קל) אופן ההגשה: שמים בקערה גדולה ארגולה, תמר לח ואגוזי מלך, ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.במרכז כל קערת הגשה שמים את תערובת העלים, מוסיפים כדורי מוצרלה, גורגונזולה ותאנים, מטפטפים עוד מעט משמן הזית, לימון, מלח ים ופלפל שחור ומגישים.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 10 מנות/סועדים


חומרים:
10 תאנים בשלות מאוד חצויות לרוחב, מוברשות עם מעט שמן זית וצלויות כ– 4 דקות על מחבת פסים
20 תמרים לחים מגולענים וקלופים, קצוצים גס ומתובלים בקמצוץ פפריקה אדומה וקמצוצון צ'ילי יבש חריף
20 כדורי מוצרלה קטנים (מומלץ של מחלבות גד)
200 גר' גבינת גורגונזולה מפוררת (אפשר גם רוקפור)
2 חבילות עלי ארגולה נקיים
20 אגוזי מלך קצוצים גס
4-3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
5-4 כפות שמן זית (עדיף איטלקי קל)

אופן ההגשה:
שמים בקערה גדולה ארגולה, תמר לח ואגוזי מלך, ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
במרכז כל קערת הגשה שמים את תערובת העלים, מוסיפים כדורי מוצרלה, גורגונזולה ותאנים, מטפטפים עוד מעט משמן הזית, לימון, מלח ים ופלפל שחור ומגישים.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר