סלט קינואה עם חמוציות ואגוזי מלך

מוסיפים את הבצל הסגול, עשבי תיבול קצוצים, חמוציות ואגוזים. מערבבים הכל ביחד ומתבלים בשמן זית ולימון
אלונה פארי – תזונאית קלינית של בוסט פיטנס מציעה מתכון של סלט בריא ועשיר תזונתית. לצד הבשר בארוחות חג אפשר להכין סלט קינואה או בורגול טעים ומשביע

חומרים

1 כוס קינואה

2 כוסות מים

1 כף שמן זית

1 בצל סגול קצוץ

נענע, פטרוזיליה, כוסברה קצוצות

½ כוס חמוציות ללא סוכר

7 אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה

שמים בסיר את הקינואה והמים ומביאים לרתיחה.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

מכסים את הסיר ומבשלים כ- 30 דקות עד שהקינואה מוכנה.

מוסיפים את הבצל הסגול, עשבי תיבול קצוצים, חמוציות ואגוזים.

מערבבים הכל ביחד ומתבלים בשמן זית ולימון.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר