סלט קינואה עם חמוציות ואגוזי מלך

אלונה פארי - תזונאית קלינית של בוסט פיטנס מציעה מתכון של סלט בריא ועשיר תזונתית. לצד הבשר בארוחות חג אפשר להכין סלט קינואה או בורגול טעים ומשביע

מוסיפים את הבצל הסגול, עשבי תיבול קצוצים, חמוציות ואגוזים. מערבבים הכל ביחד ומתבלים בשמן זית ולימון
מוסיפים את הבצל הסגול, עשבי תיבול קצוצים, חמוציות ואגוזים. מערבבים הכל ביחד ומתבלים בשמן זית ולימון

חומרים

1 כוס קינואה

2 כוסות מים

1 כף שמן זית

1 בצל סגול קצוץ

נענע, פטרוזיליה, כוסברה קצוצות

½ כוס חמוציות ללא סוכר

7 אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה

שמים בסיר את הקינואה והמים ומביאים לרתיחה.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

מכסים את הסיר ומבשלים כ- 30 דקות עד שהקינואה מוכנה.

מוסיפים את הבצל הסגול, עשבי תיבול קצוצים, חמוציות ואגוזים.

מערבבים הכל ביחד ומתבלים בשמן זית ולימון.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה