סלט תאילנדי

 

נבטים, כרוב לבן, מלפפונים, בצל ירוק, צ'ילי, אפונה ירוקה, שקדים קלויים – ברוטב סויה מתוק

החומרים:
5
גרם נבטים
5 גרם מלפפונים
5 גרם אפונה ירוקה
100 גרם כרוב לבן
10 גרם בצל ירוק
10 גרם שקדים קלויים
3 כפיות ברוטב סויה
10 גרם סוכר לבן
8 כפות שמן קנולה
3 כפיות חומץ
10 גרם כוסברה
10 גרם בזיליקום


אופן ההכנה:
פורסים את הכרוב, מלפפונים והאפונה לרצועות דקות,
מוסיפים את הנבטים, כוסברה, בזיליקום ומעט צ'ילי, ובנוסף את הבצל הירוק.
מוסיפים את רוטב הסויה.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יש לקשט עם שקדים קלויים.

הכנת הרוטב:
מערבבים סוכר, חומץ ורוטב סויה עם שתי כוסות מים.
הרתיחו את התערובת פעם אחת ותנו לה להתקרר.
הוסיפו שמן קנולה וערבבו היטב.


מתוך תפריט חדש ב"לאונג'" במלון הילטון תל-אביב.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה