fbpx

סלסת אבוקדו עם סלט עגבניות שרי

מתכון ל- 8-6 מנותמצרכים לסלסת האבוקדו:4 אבוקדו בשלים2 שיני שום כתושות2 כפיות מיץ לימון1 כף מיוניתקורט מלח קורט פלפל שחור גרוס טרי2 כפות עירית קצוצהלסלט העגבניות:3 עגבניות בשלות אך מוצקות1 בצל סגול1 חופן נבטי חמנייה⅓ כוס שמן2 כפות שומשום שחורקורט מלח קורט פלפל שחור גרוס טרי1 כף רוטב סויה   לקישוט:קרוטונים אופן ההכנה:הכנת סלסת האבוקדו:קולפים את האבוקדו ומועכים אותם במזלג. מוסיפים לקערה את שאר רכיבי הסלסה ומערבבים היטב.זולפים את הסלסה לכוסות קטנות ושקופות, ככף סלסה לכל כוס.הכנת סלט העגבניות:קוצצים את העגבניות ואת הבצל לקוביות אחידות.מוסיפים את שאר רכיבי הסלט, מערבבים ומניחים לחצי שעה, לספיגת הטעמים.מניחים חופן קרוטונים על סלסת האבוקדו שבכל אחת מהכוסות, ועליהם מניחים כף גדושה מסלט העגבניות.מקשטים בקרוטונים נוספים ומגישים.האתר של מירי זורגר צילום שלומי ברנטל
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל- 8-6 מנות

מצרכים לסלסת האבוקדו:
4 אבוקדו בשלים
2 שיני שום כתושות
2 כפיות מיץ לימון
1 כף מיונית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
2 כפות עירית קצוצה

לסלט העגבניות:
3 עגבניות בשלות אך מוצקות
1 בצל סגול
1 חופן נבטי חמנייה
⅓ כוס שמן
2 כפות שומשום שחור
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1 כף רוטב סויה

 

לקישוט:
קרוטונים

אופן ההכנה:
הכנת סלסת האבוקדו:

קולפים את האבוקדו ומועכים אותם במזלג.
מוסיפים לקערה את שאר רכיבי הסלסה ומערבבים היטב.
זולפים את הסלסה לכוסות קטנות ושקופות, ככף סלסה לכל כוס.

הכנת סלט העגבניות:
קוצצים את העגבניות ואת הבצל לקוביות אחידות.
מוסיפים את שאר רכיבי הסלט, מערבבים ומניחים לחצי שעה, לספיגת הטעמים.
מניחים חופן קרוטונים על סלסת האבוקדו שבכל אחת מהכוסות, ועליהם מניחים כף גדושה מסלט העגבניות.
מקשטים בקרוטונים נוספים ומגישים.

האתר של מירי זורגר

צילום שלומי ברנטל

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר