פסטה בולונז בסיר אחד

מותג הפסטה האיטלקי ברילה מציע מתכון קל, מהיר ונוח להכנה אותו יצרה אינס ינאי. להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום וכמה חברים טובים

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך. צילום אפיק גבאי
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך. צילום אפיק גבאי

מצרכים

1 חבילת ספגטי כמו של ברילה

300 גרם בשר בקר או פרגיות טחון

1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז

חצי כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

כף פפריקה מתוקה

4 כפות שמן זית

חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ

1 בצל קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות דק

חצי כוס יין אדום

1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק

מים חמים עד כ- 3 ס”מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות

(צילום אפיק גבאי)
(צילום אפיק גבאי)

אופן ההכנה

בסיר סוטאז’ מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.

מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.

מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו.

מנמיכים את האש.

מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.

מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס”מ מגובה הספגטי.

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה