מצרכים
1 חבילת ספגטי כמו של ברילה
300 גרם בשר בקר או פרגיות טחון
1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מתוקה
4 כפות שמן זית
חצי כוס בזיליקום טרי קצוץ
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות דק
חצי כוס יין אדום
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
מים חמים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי – כשלוש כוסות
אופן ההכנה
בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ מטגנים כ- 3 דקות.
מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.
מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו.
מנמיכים את האש.
מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.
מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.