קאפקייקס שוקולד טבעונים כשרים לפסח

למזוג את הציפוי מעל שכבת הבסיס האפויה שהוכנסה למנג'טים ולהכניס להקפאה ל-30-90 דקות. צילום יעל אלעד
יעל אלעד @veganyael – מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים, מציעה עבור חברת אורגניקזון, המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה, מתכון קל להכנה שילדים יכולים להכין עם ההורים. מתאים כקינוח בארוחת ליל הסדר ובארוחות החג. הקאפקייקס יוצאים יפים להגשה, אווריריים, עשירים בטעמים, רכים ונימוחים בפה

המתכון נעשה תוך שימוש במנג'טים אקולוגיים של מותג If You Care השומר על איכות הסביבה. אלה מנג'טים העשויים מנייר טבעי וללא מלבינים, לכן בריאים יותר במגע עם האוכל

צילום יעל אלעד

מצרכים לשכבת הבסיס

2 כוסות קמח שקדים (אפשר גם לשלב עם ½ כוס אגוזי מלך טחונים)

1 וחצי כף רסק תפוחים ללא תוספת סוכר

1 וחצי כף שמן קוקוס במצב משחתי

¼ כוס מייפל טהור

קורט מלח ורוד

צילום יעל אלעד

אופן הכנת שכבת הבסיס

לחמם תנור על מצב טורבו ל- 180 מעלות.

לערבב הכול יחד לבצק אחיד.

בעזרת כף לצקת למנג'טים ולהדק עם היד לתחתית.

לחורר עם מזלג את התחתית ולאפות למשך 10-15 דקות עד שהשוליים מזהיבים מעט.

להוציא ולצנן.

צילום יעל אלעד

מצרכים למילוי

200 גרם שוקולד מריר 70-85% להמסה בקערה)

½ כוס טחינה גולמית, רצוי מלאה

2 כפות ממרח לבחירה" נוגט, לוז, חמאת בוטנים טבעיים

¼ כוס מייפל טהור

1 כפית תמצית וניל

2 כפות חלב צמחי (אפשר סויה ללא סוכר)

קורט מלח גס לקישוט מעל – לא חובה

צילום יעל אלעד

אופן הכנת המילוי

להתחיל את המסת השוקולד יחד עם הטחינה והחלב.

כשהשוקולד כמעט נמס לגמרי להוסיף את יתר המרכיבים.

לערבב מעט לאיחוד.

למזוג את הציפוי מעל שכבת הבסיס האפויה שהוכנסה למנג'טים.

להכניס להקפאה ל-30-90 דקות.

להעביר למקרר עד ההגשה (לא לשכוח אותם בהקפאה).

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר