אורז בעגבניות וגרגירי חומוס

חומרים:1 יח' רסק עגבניות של פריניר 1 בצל בנוני קצוץ. 4 כפות שמן. 2 כוסות אורז מובחר. 2 כוסות מים חמים.כוס גרגירי חומוס מבושלים ( אפונה / שעועית / עדשים וכו').עירית קצוצה לעיטור .אופן ההכנה:מחממים את השמן , ומאדים את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי, זהוב. מוסיפים את האורז ומאדים יחדיו . מוסיפים את החומוס, את המים הרותחים ואת רסק העגבניות של "פריניר". מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למשך 20 דקות . מגישים חם מעוטר בעירית קצוצה .

חומרים:
1 יח' רסק עגבניות של פריניר
1 בצל בנוני קצוץ.
4 כפות שמן.
2 כוסות אורז מובחר.
2 כוסות מים חמים.
כוס גרגירי חומוס מבושלים ( אפונה / שעועית / עדשים וכו').
עירית קצוצה לעיטור .

אופן ההכנה:
מחממים את השמן , ומאדים את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי, זהוב.
מוסיפים את האורז ומאדים יחדיו .
מוסיפים את החומוס, את המים הרותחים ואת רסק העגבניות של "פריניר".
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למשך 20 דקות .
מגישים חם מעוטר בעירית קצוצה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר