ט"ו בשבט בפתח: עוגת פירות יבשים של חלי ממן

מוסיפים את הקמח והפירות היבשים ומערבבים רק עד איחוד. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת. צילום חלי ממן
חלי ממן – רשת תמיכה לאורח חיים בריא מציעה מתכון לעוגת פירות יבשים לט"ו בשבט. כיום פועלות בארץ קבוצות רבות שמיישמות את השיטה המצליחה שחלי פיתחה לצד אתר הבית של החברה בו ניתן למצוא שפע של המלצות, מתכונים ואף מסלולי בחירה לתהליכי הרזיה

מצרכים ל-12 פרוסות

1 כוס קמח תופח

1 כוס פירות יבשים קצוצים מסוגים שונים

2 כפות שמן

2 ביצים

1 כפית קינמון

1 בבנה מעוכה

1/2 כוס רסק תפוחים

1/2 כוס שקדים טחונים

2 כפות סוכר

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מערבבים היטב את הפירות היבשים עם הקמח, כך שיצפה את חתיכות הפירות מכל הכיוונים.
בקערה מערבבים את שאר המרכיבים.

מוסיפים את הקמח והפירות היבשים ומערבבים רק עד איחוד.
מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת.

אופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר